TIL INFO

BASSET HOUND = SOUL MATE

EFTER MERE END 20 ÅR MED BASSET HOUND´S OG ERFARING MED SAMME, ER DET FORDI DE ER GÅET IND UNDER HUDEN OG LIGE I HJERTET PÅ MIG:O))

BASSET HOUND ER EN HJERTEVEN, EN SJOV, SKØN OG PÅ MANGE MÅDER EN HELT SPECIEL HUND OG NÅR MAN FØRST ER "BIDT" AF DENNE RACE, TIL TRODS FOR DE FÆLDER OG KAN VÆRE STÆDIGE, ER DET FOR LIVET :0))

VI SÆTTER EN ÆRE I OPDRÆT AF SUNDE, VELSOCIALISERET OG RACETYPISKE HVALPE. OG DERFOR ER PARRING SAMT VALG AF HAN/TÆVE PARTNER MEGET VIGTIGE/UDVALGTE OG NØJE PLANLAGTE.

VI UDSTILLER I IND OG UDLAND, TIL STOR GLÆDE FOR BASSERNE OG OS. OG HVIS VI HER I HUSET HAR EN GAKKEDE GANGART, SKYLDES DET NOK AT BASSERNE LIGGER HIST OG PIST ;O))

IGENNEM MIT ARBEJDE MED DEMENTE, SAMT HANDICAPPEDE UNGE OG ÆLDRE, HAR VI ALTID VÆRET SÅ UTROLIG HELDIGE AT HVALPENE MÅTTE KOMME PÅ BESØG, HVILKET ER EN DEL AF HVALPENES SOCIALESERINGS BESØG. DET ER DEN ÆGTE GLÆDE OG UFORBEHOLDEN KÆRLIGHED DER BLIVER GIVET TIL HVALPENE OG JA, SÅMÆND OGSÅ OMVENDT. MANGE AF DE YNGRE HANDICAPPEDE (NU ÆLDRE) KAN HUSKE DA VI BESØGTE VÆRESTEDET FOR 10 ÅR SIDEN (OG VI HAR VÆRET DER AF FLERE OMGANGE) OG DE SPØRGER FORTSAT....HVORNÅR SKAL I HAVE HVALPE OG KOMMER I SÅ OG BESØGER OS ??? DET GÅR LIGE I HJERTET PÅ MIG, HVER GANG.